Džinas-Bols Original Genever 42% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos

    Džinas-Bols Original Genever 42% 0.7L

    Kilmės šalis
    Nyderlandai (Olandija)
    Talpa (L)
    0.7 L
    Džino stilius
    GENEVER
    Alk. tūris
    42%
    Dėžutė
    BE DĖŽUTĖS
  • Kol nebuvo džino, buvo Genever. Jis gaminamas pagal originalų 1820 metų Lucas Bols receptą, kuris tapo revoliucijos pagrindu kokteilių gamyboje XIX amžiaus Amerikoje. Unikalus salyklinių grūdų spiritas iš Olandijos, pagamintas iš ilgai fermentuotų kukurūzų, rugių ir kviečių. Triskart distiliuotas, kad sukurtų salyklo dvasią ir Genever išskirtinumą. Bols Original Genever maišytas salyklas su 22 botaninias augalais, pradedant kadagio uogomis, apyniais ir kalendromis, baigiant gvazdikėliais ir imbierai. Tačiau GENEVER nėra TAS PATS, KAS yra DŽINAS, - nors kai kurie Genever vadina salykliniu džino seneliu, jis iš tikrųjų yra arčiau viskio nei džino. Genever ir džinas distiliavimui naudoja kadagio uogas kaip kvapiąsias medžiagas, tačiau džino pagrindas yra neutralus grūdų spiritas, sumaišytas su botaniniais augalais, o Genever gaminamas iš salyklinių miežių, rugių ir kukurūzų. Kaip ir viskis, Genever taip pat gali būti jonge (jaunas), oude (senas) ir kartais brandintas ąžuole. 

    Nosyje dominuojantis salyklas su subtilia botanine kadagio užuomina.

    Gomuryje išskirtinai sklandus ir sudėtingas su pradiniu abrikosų tonais, su saldžiaisiais makadamijos riešutais, fone jaučiamas kadagys, šiek tiek dūminis.

    Vartojamas kokteiliuose, pavyzdžiui „Hot Bols Genever Punch“, arba tradiciniuose XIX amžiaus Genever kokteiliuose, pavyzdžiui, „Improved Holland Gin Cocktail“, arba tiesiog eikite į klasiką - „Negroni“ yra laiko patikrinta. Tačiau, rekomenduojame nebandyti pagaminti „Gin and Tonic“ su Genever. Nors kai kuriems žmonėms tai tikrai patinka, Genever gerokai skiriasi nuo džino. Tiesiog žinokite, kad tai nebus tas pats dalykas. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne