Chateau de Montifaud Premium Prestige Diva + GB

„Chateau“ – „pilies“ nuoroda – konjako pasaulyje yra labai retas atvejis. Visi Valletų šeimos konjako namų konjako gamybos procesai nuo vynuogių skynimo, jų apdorojimo, vyno gamybos, distiliavimo ir konjako brandinimo atliekami tradiciniu būdu (tai esminis skirtumas nuo „komercinio“ konjako). Tai paveldima iš kartos į kartą, kaip ir patys vynuogynai. Vynuogynus, kurie yra Petite Champagne ir Grande Champagne zonose, valdo jau šeštoji šeimos karta. Savo rūsiuose „Chateau de Montifaud" turi itin retus 8 butelius konjakų, kurie buvo distiliuoti net 1830 metais!

Grupė:
Pagaminimo šalis:
Stiprumas:
40%
Tūris/svoris/kiekis:
0.7 L
Matavimo vnt.:
vienetai
3499