Gordons Gin

Daugiau kaip prieš 200 metų Aleksandras Gordonas sukūrė ypatingą receptą, pagal kurį gaunamas išskirtinio skonio džinas. Gordon‘s džino receptą, sukurtą 1769 metais, žino tik 12 žmonių pasaulyje. Jo sudėtyje yra kadagio uogų, kalendros sėklų bei kitų žolelių, kurios laikomos paslaptyje. Šiam džinui pagaminti naudojamos tik natūralios žolelės, o ne jų ekstraktai, o kadagio uogos atkeliauja net iš Toskanos.

 

D. Britanijos valdantieji „Gordon’s“ džinui dukart suteikė Karališkąjį pripažinimo medalį. „Gordon’s“ šiais laikais yra geriausiai parduodamas džinas pasaulyje.

 

Džino pagrindas yra neutralus, paprastai iš grūdų distiliuojamas alkoholis, kuriam specifinio skonio suteikia kadagių uogos. Paprotys skaninti alkoholį kadagių uogomis yra atėjęs iš olandų, kurie naudojo geniévre (prancūzų k. – „kadagys“) gėrimą medicininiais tikslais.

Grupė:
Pagaminimo šalis:
Stiprumas:
37.5%
Tūris/svoris/kiekis:
0.7 L
Matavimo vnt.:
vienetai
1399