Choya Umeshu UJI Green Tea

Osakoje įsikūrusi įmonė pirmą kartą pradėjo dirbti kaip vynuogių augintoja 1914 m. Vėliau, 1959 m., CHOYA pradėjo gaminti tradicinį japonų Ume vaisių likerį „Umeshu“. Šiandien CHOYA yra Nr.1 ​​„Umeshu“ gamybos įmonė pasaulyje

Choya Umeshu UJI Green Tea sukurtas 2007 metais CHOYA Umeshu likeris, kuriame sumaišyti japoniški aukščiausios kokybės Ume vaisiai ir Kyoto regione surinkti Uji aukščiausios kokybės žaliosios arbatos lapai. Sudėtis: Ume vaisiai, cukrus, cukranendrių spiritas, Uji arbata (Kiotas), vitaminas C

Dėl savo gaivaus kvapo nosyje ir švelnaus skonio gomuryje, bei sklandaus ilgo pusiau sauso poskonio, šis unikalus Umeshu derinamas su daugeliu japoniškų patiekalų. Vartoti rekomenduojama on-the-rocks su ledu. Mažiau alkoholio nei įprastuose Choya likeriuose

Grupė:
Pagaminimo šalis:
Stiprumas:
15%
Tūris/svoris/kiekis:
7.5 L
Matavimo vnt.:
vienetai
1999