Actas-Popol vyno actas su avietemis 500ml
-
L'ARTISAN POPOL yra nedidelė šeimos įmonė, kuri kartu su virėjais savo laboratorijose Pietų Prancūzijoje kuria originalius, gurmaniškus maisto pagardų receptus jau daugiau nei 50 metų. Po Provanso saule gimsta platus produktų asortimentas (natūralūs vyno actai su įvairių vaisių ar daržovių minkštimu, gurmaniškos garstyčios, padažai, kiti konservuoti delikatesai), kuris jau daugelį metų vilioja Prancūzijos ir svečių šalių vartotojus - tiek mėgstančius gaminti namuose, tiek ir profesionalios virtuvės šefus. POPOL receptuose pirmenybė teikiama vietinėms žaliavoms, todėl gaminiai - autentiški.
Balzamiko actas - tai pavydžiai saugomas senovinis receptas, kurio ištakos siekia ir POPOL vaisių minkštimo actą, kuris jau daugelį metų yra POPOL gamybos pagrindas. Nuo mangų iki aviečių, įskaitant garsųjį IGP Modenos balzaminį actą, pagardinkite savo salotas ir paskaninkite mėsą bei žuvį. Jie yra nepakeičiami jūsų kasdienių receptų sąjungininkai. POPOL gamina actą savo patalpose Provanse iš vyno acto, 100 % natūralaus, be konservantų ir dažiklių, kad užtikrintų produktų kokybę. Leiskitės viliojami egzotiškų skonių, pavyzdžiui, pasiflorų, kalamansi, Yuzu, arba tradiciškesnių, pavyzdžiui, garsiųjų pomidorų ir pipirų su Espelette (čili) pipirais, pomidorų ir bazilikų, figų ar česnakų. Štai šiek tiek "žvalumo", kuriuo lengvai papildysite savo patiekalus ir be kurio negalėsite išsiversti.
Kulinarinis vyno actas POPOL su avietėmis - atraskite tikrąjį aviečių skonį iš POPOL amatininkų produkcijos. Kiekviename acte naudojama daugiau kaip 40 % vaisių minkštimo.Šis actas puikiai tiks prie visų rūšių salotų ar net avinžirnių salotų. Kulinarinis aviečių minkštimo acto paruošimas greitai taps jūsų kasdieniu gastronominiu sąjungininku. Puikiai tinka ančių krūtinėlėms ar "foie gras" nugarinti, taip pat sublimuos paukštienos skrandukus ir jautienos karpačio patiekalus. Vaisių ir aitrų acto skonis taip pat tinka panaudoti desertų receptuose, kad pagardintumėte panna-cotta ar šokoladinį pyragus.