Alus-Kuro Aparatura Burbulose 6.5% 0.33L D
-
Alus-Kuro Aparatura Burbulose 6.5% 0.33L D
Kaina 299€Prie produkto kainos (už vnt.) priskaičiuotinas taros (0,10EUR) mokestis.
Pristatymas tik Vilniaus mieste.
-
Kuro Aparatura Burbulose Cherry Sour Bière de Champagne, - šampano mielėmis fermentuotas rūgštusis elis su vyšniomis. Burbulosé fermentuojama tris kartus - bakterijomis, alaus mielėmis ir šampano mielėmis. Rezultatas - subtiliai šampaniškas ir švelniai rūgštus. Vyšnių dedama tiek, kad aromate jaustųsi ir vyno, ir uogų natos, o rūgštumą gomuryje kontroliuoja žiupsnelis jūros druskos.
Dera su lengvais užkandžiais, baltos žuvies patiekalais ir su įvairiais lengvais desertais, pvz., Zefyrai, Macarons’ai ar netgi vaisiniai ledai.