Alus-Kuro Aparatura Burbulose 6.5% 0.33L D

  • Kraunamos nuotraukos

    Alus-Kuro Aparatura Burbulose 6.5% 0.33L D

    Prie produkto kainos (už vnt.) priskaičiuotinas taros (0,10EUR) mokestis.   

    Pristatymas tik Vilniaus mieste. 

  • Kuro Aparatura Burbulose Cherry Sour Bière de Champagne, - šampano mielėmis fermentuotas rūgštusis elis su vyšniomis. Burbulosé fermentuojama tris kartus - bakterijomis, alaus mielėmis ir šampano mielėmis. Rezultatas - subtiliai šampaniškas ir švelniai rūgštus. Vyšnių dedama tiek, kad aromate jaustųsi ir vyno, ir uogų natos, o rūgštumą gomuryje kontroliuoja žiupsnelis jūros druskos.

    Dera su lengvais užkandžiais, baltos žuvies patiekalais ir su įvairiais lengvais desertais, pvz., Zefyrai, Macarons’ai ar netgi vaisiniai ledai.


     

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne