Grappa-Di Chardonnay 40% 0.7L

  • Kraunamos nuotraukos

    Grappa-Di Chardonnay 40% 0.7L

    Kilmės šalis
    Italija
    Alk. tūris
    40%
    Talpa (L)
    0.7 L
  • Vienos vynuogių veislės Grappa buvo distiliuojama šimtmečiais, nes gamintojai, daugiausia amatininkai, distiliuodavo vienintelę jiems gaunamą išspaudų rūšį. Tik nuo praėjusio amžiaus aštuntojo-devintojo dešimtmečio gamintojai pradėjo rinktis ir atskleisti skirtingus vietinius vynuogynų tipus. Krištolo skaidrumo Grappa Chardonnay yra kultinis vienos vynuogių veislės fermentavimo ir distiliavimo produktas. Pagrindinis ingredientas yra iš Chardonnay baltųjų uogų, daugiausia iš Veneto regiono, išspaudos. Fermentavus, šios išspaudos meistriškai distiliuojamos vario alembikuose ir gėrimas išpilstomas į butelius. Prieš išpilstant į butelius, ši Grappa brandinama mažiausiai 5 mėnesius nerūdijančio plieno talpyklose.

    Nosyje švari, gaivi ir gėliškai kvapni, pasižymi šviežių vaisių aromatu, su Chardonnay vynuogių natomis.

    Gomuryje minkštas, vaisinis, pilno kūno.

    Dera su pienišku ar juoduoju šokoladu (60-70%), uogiene, pyragais ir tipiškais Itališkais sausainiais Cantuccini.     

      

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne