Konjakas-Chateau de Montifaud Majestic XO 40% 0.7L + GB

  • Kraunamos nuotraukos

    Konjakas-Chateau de Montifaud Majestic XO 40% 0.7L + GB

    Kilmės šalis
    Prancūzija
    Alk. tūris
    40%
    Talpa (L)
    0.7 L
  • Château Montifaud jau šešias giminės kartas priklauso Vallet šeimai. 1837 m. Augustinas pirmasis pasodino vynuogyną, kuris nuosekliai buvo perduodamas giminės atstovų Pierre, Maurice, Louis ir Michel valdymui, kol galiausiai dvaro vynuogynas perėjo dabartiniam šeimos palikuoniui Laurent 2000 metais. Pagal šeimos tradiciją, kai sūnus prisijungia prie savo tėvo, dalis tais metais distiliuoto konjako paliekama ilgam braninimui ir bus parduota tik ateities kartoms. Šiandien iš dvaro rūsių parduodamas Pierre'o ir Maurice'o Vallet pagamintas konjakas, distiliuotas tuo metu, kai jie prisijungė prie savo tėvų verslo.

    Vynuogynas driekiasi daugiau kaip 75 hektarų plote dviejuose svarbiausiuose Cognac srities regionuose: „Grande“ ir „Petite Champagne“, kurių dirvožemyje yra labai daug aktyvaus kalkakmenio. Kiekviename iš skirtingų konjako distiliavimo ir brandinimo etapų, Château Montifaud taiko tradicinius iš kartos į kartą perduodamus gamybos įgūdžius.  

    Žvilgančios gintaro aukso spalvos Chateau de Montifaud Majestic XO, kaip itin senas konjakas, buvo brandinamas mažiausiai 6 metus, laikantis Prancūzijos įstatymų. Tačiau Chateau de Montifaud konjako namai garsėja tuo, kad brandina savo gaminamus konjakus gerokai ilgiau nei įstatymų reikalaujamas laikotarpis. Po distiliavimo, skystis paliekamas bręsti Limousin raudonojo ąžuolo statinėse, po to perkeliamas į senas prancūziško ąžuolo statinės savo rūsiuose išnaudojant sausą ir vėsią aplinką, kad sukurti puikų Majestic XO konjaką.

    Nosyje elegantiški aromatai, ir gėlių natos.

    Gomuryje džiovinti vaisiai, sultanos, konservuoti tropiniai vaisiai, vynuogės, saldus vynas, vanilė, ir tamsus ąžuolas 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne