Paštetas-LARNAUDIE anciu kepeneliu foie gras su Armanjaku & pipirais 150g

  • Kraunamos nuotraukos

    Paštetas-LARNAUDIE anciu kepeneliu foie gras su Armanjaku & pipirais 150g

    Prancūzija

    Foie gras

    Kilmės šalis
    Prancūzija
    Talpa (L)
    150 g
  • Jean Larnaudie jau daugiau nei 50 metų gamina gurmaniškus ančių ir žasų gaminius Figeac mieste, pietvakarių Prancūzijoje. Tvirtos ilgametės šeimos tradicijos, kartu su kruopščia geriausių produktų atranka ir saugomais autentiškais receptais, apibūdina kokybės ir tvarumo tęstinumą.

    Žąsų arba ančių kepenėlių paštetas (foie gras) – specialiu būdu paruoštos peršertų žąsų arba ančių kepenėlės. Viso pasaulio gurmanaijas vadina Prancūzišku terminu Foie gras („riebios kepenys“). Puikiai dera su šiais vynais Jūsų pasirinkimu: • Sauternes • Riesling (nuo sauso iki labai saldaus, išbandykite Spaltese) • Grüner Veltliner • Pinot Gris • Champagne (šampano putojimas ir rūgštumas yra dar viena puiki dermė su foie gras) • Chardonnay • Chenin Blanc • Bordeaux (tiek baltas, tiek raudonas) • Barolo.   

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne