Paštetas-LARNAUDIE anciu kepeneliu foie gras su Armanjaku & pipirais 150g
-
Paštetas-LARNAUDIE anciu kepeneliu foie gras su Armanjaku & pipirais 150g
Kaina 1599€Prancūzija
Foie gras
Kilmės šalisPrancūzija
Talpa (L)150 g
-
Jean Larnaudie jau daugiau nei 50 metų gamina gurmaniškus ančių ir žasų gaminius Figeac mieste, pietvakarių Prancūzijoje. Tvirtos ilgametės šeimos tradicijos, kartu su kruopščia geriausių produktų atranka ir saugomais autentiškais receptais, apibūdina kokybės ir tvarumo tęstinumą.
Žąsų arba ančių kepenėlių paštetas (foie gras) – specialiu būdu paruoštos peršertų žąsų arba ančių kepenėlės. Viso pasaulio gurmanaijas vadina Prancūzišku terminu Foie gras („riebios kepenys“). Puikiai dera su šiais vynais Jūsų pasirinkimu: • Sauternes • Riesling (nuo sauso iki labai saldaus, išbandykite Spaltese) • Grüner Veltliner • Pinot Gris • Champagne (šampano putojimas ir rūgštumas yra dar viena puiki dermė su foie gras) • Chardonnay • Chenin Blanc • Bordeaux (tiek baltas, tiek raudonas) • Barolo.