Paštetas-LARNAUDIE anties kepeneliu foie fin su Armanjaku 200g

  • Kraunamos nuotraukos

    Paštetas-LARNAUDIE anties kepeneliu foie fin su Armanjaku 200g

    Kaina 699
    Į krepšelį 

    France

    Foie fin

    Kilmės šalis
    Prancūzija
    Talpa (L)
    200 g
  • Jean Larnaudie anties kepenėlių paštetas FOIE FIN su armanjaku. Foie fin gaminamas iš neriebių ančių kepenų (t. y. be priverstinio ančių šėrimo, kaip gaminant FOIE GRAS): dažnai pridedama kitos anties ar žąsies dalies riebalų. Šis ančių kepenėlių paštetas, rafinuotas su Armagnac (Gaskonijos brendžiu), yra minkštos tekstūros su tipišku Armagnac prieskoniu. Paštetas tradiciškai gaminamas iš geriausių ančių ingredientų, kurios gimsta, auginamos ir šeriamos NATŪRALIAI Figeac regione (komuna pietvakarių Prancūzijoje) pagal griežtus reikalavimus.

    Maistinė vertė 100 g:
    Energinė vertė: 1789kj / 434 kcal
    Riebalai: 43,6 g
    Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 15,3 g
    Angliavandeniai: 0,6 g
    Iš jų cukrus: 0,3 g
    Baltymai: 10,1 g
    Druska: 1,25 g

    Sudedamosios dalys: liesos anties riebalai, liesos anties kepenys (40%), vanduo, grietinėlė, armanjakas (1,7%), druska, pieno baltymai, cukrus, pipirai, vištienos sultinys, antioksidantas: askorbo rūgštis (E300), konservantas: natrio nitritas (E250).

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne