Paštetas-LARNAUDIE anties kepeneliu foie fin su Armanjaku 200g
-
Paštetas-LARNAUDIE anties kepeneliu foie fin su Armanjaku 200g
Kaina 699€France
Foie fin
Kilmės šalisPrancūzija
Talpa (L)200 g
-
Jean Larnaudie anties kepenėlių paštetas FOIE FIN su armanjaku. Foie fin gaminamas iš neriebių ančių kepenų (t. y. be priverstinio ančių šėrimo, kaip gaminant FOIE GRAS): dažnai pridedama kitos anties ar žąsies dalies riebalų. Šis ančių kepenėlių paštetas, rafinuotas su Armagnac (Gaskonijos brendžiu), yra minkštos tekstūros su tipišku Armagnac prieskoniu. Paštetas tradiciškai gaminamas iš geriausių ančių ingredientų, kurios gimsta, auginamos ir šeriamos NATŪRALIAI Figeac regione (komuna pietvakarių Prancūzijoje) pagal griežtus reikalavimus.
Maistinė vertė 100 g:
Energinė vertė: 1789kj / 434 kcal
Riebalai: 43,6 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 15,3 g
Angliavandeniai: 0,6 g
Iš jų cukrus: 0,3 g
Baltymai: 10,1 g
Druska: 1,25 gSudedamosios dalys: liesos anties riebalai, liesos anties kepenys (40%), vanduo, grietinėlė, armanjakas (1,7%), druska, pieno baltymai, cukrus, pipirai, vištienos sultinys, antioksidantas: askorbo rūgštis (E300), konservantas: natrio nitritas (E250).