Paštetas-LARNAUDIE anties kepeneliu foie gras "Francais comme jamais" 160g
-
Paštetas-LARNAUDIE anties kepeneliu foie gras "Francais comme jamais" 160g
Kaina 1999€Kilmės šalisPrancūzija
Talpa (L)165 g
-
LARNAUDIE anties kepeneliu foie gras "Francais comme jamais" (Kaip niekad Prancūziškas). Leiskitės viliojami šio gurmaniško foie gras iš Prancūzijoje užaugintų ančių Figeac regione (komuna pietvakarių Prancūzijoje). Tradicinis receptas: senasis armanjakas suteikia stiprumo, druska, pipirai ir cukrus - pusiausvyrą. Tai leidžia sublimuoti šį pavyzdinį prancūzų gastronomijos produktą. L'Emblématique: šis receptas, nepakeistas nuo 1951 metų, kuris išgarsino Larnaudie ir padarė jį sėkmingu prekiniu ženklu.
Praktinė informacija, vartojimo ir degustavimo patarimai. Išimkite foie gras iš šaldytuvo likus 15 minučių iki patiekimo. Nuėmę audinį ir pirmąją pakuotę, supjaustykite foia gras plona peilio geležte, prieš tai pamirkyta karštame vandenyje. Ant geros kaimiškos duonos užtepkite gausų gabalėlį. Šis foie gras yra be konservantų. Todėl jau po kelių minučių po išėmimo iš pakuotės ji natūraliai pasidengia pilkšvu atspalviu. Puikiai dera su šiais vynais Jūsų pasirinkimu:
• Sauternes
• Riesling (nuo sauso iki labai saldaus, išbandykite Spaltese)
• Grüner Veltliner
• Pinot Gris
• Champagne (šampano putojimas ir rūgštumas yra dar viena puiki dermė su foie gras)
• Chardonnay
• Chenin Blanc
• Bordeaux (tiek baltas, tiek raudonas)
• BaroloSpecialios laikymo sąlygos. Laikymo temperatūra 0 +4 °C. Atidarius greitai suvartoti.
Sudedamosios dalys: ančių foie gras, druska (1,4%), senasis armanjakas (0,5%), pipirai (0,2%), cukrus (0,1%).