Romas-Ryoma Rhum Japonais 40% 0.7L + GB

  • Kraunamos nuotraukos

    Romas-Ryoma Rhum Japonais 40% 0.7L + GB

    Kilmės šalis
    Japonija
    Romo stilius
    KITA
    Brandinimas
    BE AMŽIAUS
    Talpa (L)
    0.7 L
    Dėžutė
    KARTONINĖ
  • Japoniškas romas Ryoma Rhum Japonais gaminamas iš grynų cukranendrių sulčių, atrinktų Kikusui distilerijoje ir mielių, anksčiau naudotų sake fermentacijai. Distiliavimui naudojamos tik cukranendrės iš Kuroshio, Kōchi prefektūros. Ši vieta, esanti išorinėje Japonijos Shikoku saloje, skalaujama Ramiojo vandenyno, yra ideali vieta cukranendrių auginimui. Fermentacija terminiu vandeniu ir sake mielėmis suteikia ypatingą ir intensyviai švelnų skonį. Po 7 metų brandinimo Japoniško baltojo ąžuolo statinėse šis romas išpilstomas į butelius. Mizunara ąžuolo statinių mediena garsėja dideliu kiekiu kvapniųjų medžiagų, kurios išsiskiria distiliatuose.

    Nosyje karamelė su saldžiomis dūmų natomis.

    Gomuryje šviežias ir sausas. Skonį atgaivina aštrios citrinų natos.

    Poskonuje šiltas ir aštrus, su išliekančiu uogų poskoniu. 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne