• Kraunamos nuotraukos
  • Jau daugiau kaip 130 metų 1883 MAISON ROUTIN, būdami Prancūzijos Sirupier (sirupų gamintoja) meistrais, aistringai plėtoja gourmet aromatus ir skonius reikliausiems viso Pasaulio vartotojų poreikiams. Nuo aristokratiškų rūmų kokteilių iki gurmaniško karšto šokolado - gėrimų dizaineriai kruopščiai lavina penkis pojūčius, derindami spalvų ir šviesos pusiausvyrą, tekstūros ir priedų harmoniją, skonio ir garnyro dermę. Nuo stiklo iki garso dizaino - Sirupier audžia subtilų ryšį tarp gėrimų ir emocijų, svajonių ir tikrovės. Tiek Prancūzijoje, tiek užsienyje 1883 MAISON ROUTIN meistriškumas ir aistra yra nuolat atsinaujinančio kūrybiškumo varomosios jėgos, niekada neišleidžiančios iš akių savo įkūrėjo Philibert'o ROUTIN'o dvasios: noro išrasti ir laikytis svarbiausio – aukščiausios kokybės reikalavimo. 

    Nepakartojamo tirpinto šokolado skonio sirupas 1883 Chocolate skleidžia stiprų kokybiškos kakavos aromatą. Žemės ir fenolinės natos, išskirtiniai kakavos požymiai, susijungia su skrudinto skonio natomis ir sukuria nepaprastą šokolado skonį. Sirupas gaminamas iš kruopščiai atrinktų ingredientų, įskaitant natūralų cukranendrių cukrų ir labai svarbų ingredientą - gryną Alpių vandenį. 

    Pasiūlymas nealkoholinam kokteiliui NUTTY CLOUD
    Šiltas, išskirtinis gėrimas, kuriam reikia tam tikro patiekimo stiliaus, kad būtų užtikrintas optimalus vizualinis patrauklumas.

    SUDEDAMOSIOS DALYS:
    2 CL 1883 Chocolate SIRUPO
    ŠOKOLADO IR LIESO PIENO PUTOS
    16 CL PIENO
    1 CL 1883 Pistachio SIRUPO

    PARUOŠIMAS:
    Pripildykite skaidrią stiklinę iki 2/3 pieno putų (suplakto rankomis arba sifonu).
    Įpilkite Chocolate sirupo, kuris nusės ant dugno.
    Pašildykite pieną ir supilkite 1883 Pistachio sirupą.
    Karštą mišinį supilkite ant putų.
    Pabarstykite smulkintais pekano riešutais ir migdolais.
     

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne